Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AZI – Accident rutier între Buciumi și Valea Chioarului

Publicat cu

pe

Azi, 29 mai, am avut accident rutier între Buciumi și Valea Chioarului. Primele informații furnizate de către ISU Maramureș indică o coliziune între un utilaj agricol și un autoturism. La fața locului au ajuns echipajele de prim ajutor, dar și polițiștii din zonă care au demarat o anchetă.

„Astăzi, 29 mai a.c., la ora 16.47, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier pe D.N. 1 C, între localitățile Buciumi și Valea Chioarului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a condus un tractor, ce tracta o remorcă, având direcția de deplasare înspre municipiul Dej, a intrat în coliziune laterală stânga cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani din județul Sălaj.

În urma coliziunii au rezultat două victime, respectiv conducătorul tractorului și un minor de 14 ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultele fiind zero. Polițiștii au stabilit faptul că tractorul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo