Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AZI NOAPTE – Mașină de poliție implicată într-un accident rutier

Publicat cu

pe

Un nou accident de circulație în care este implicată o autospecială de poliție. S-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 22.30, pe Drumul Național 17D, între localitățile Sângeorz-Băi și Maieru din județul Bistrița-Năsăud.

„Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că, în apropierea unei intersecții cu un drum secundar, o autospecială din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi care se deplasa la un caz sesizat prin S.N.U.A.U.112, în Lunca Ilvei, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 25 de ani din Siret, județul Suceava.

În urma accidentului, conducătorul auto de 25 de ani și o pasageră au fost preluați și transportați la spital, iar după evaluarea medicală nu s-a impus internarea. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, arată IPJ Bistrița Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo