Connect with us

ACTUALITATE

BAIA MARE – 30 kg cu tutun de narghilea ridicate de polițiștii SICE, în urma unor percheziții

Publicat cu

pe

La data de 21 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Baia Mare, la imobile utilizate de o femeie de 41 de ani.

”Activitățile au fost desfășurate pentru probarea activității infracționale într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 30 de kg de tutun de narghilea, nemarcat, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. În continuare, sub supravegherea procurorului, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională”, informează IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate