Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

BAIA MARE – Amenzi pentru cei care-și vând produsele în stradă

Publicat cu

pe

Sunt printre noi oameni, de regulă în vârstă, care încearcă să mai obțină un ban în plus pentru a putea trăi în aceste vremuri grele, care ies în stradă și vând diverse produse. De la ei puteți cumpăra ciorapi pentru iarnă, flori, diverse legume sau fructe. Cei mai mulți îi găsiți în zona Semilunei. Doar că acest gen de practici nu sunt legale, iar polițiștii locali au aplicat zilele trecute amenzi.

„În 7 octombrie a fost semnalată prezența unei persoane care apela la mila publică în zona VIVO. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional. În 09.10.2024 – o persoană care apela la mila publică în zona Străzii Școlii a fost identificată și sancționată contravențional.
Tot în acea zi în zona Penny Market, pe Strada Gării, a fost sesizat un vânzător ambulant care comercializa produse. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional. Pe Strada Universității, o persoană a fost surprinsă răsturnând un container de deșeuri, răspândind gunoiul. Aceasta a fost identificată și sancționată contravențional.

În zona locului de joacă de pe Strada Banatului a fost sesizată tulburarea liniștii publice. Persoana implicată a fost identificată și sancționată contravențional.În zona sediului unei bănci comerciale, de pe Bulevardul Regele Mihai I, o persoană comercializa produse pe trotuar. Aceasta a fost identificată și sancționată contravențional. În 10 octombrie a fost sesizată tulburarea liniștii publice, pe Strada Gării, prin gălăgie, doar că sesizarea nu s-a confirmat. În 11 octombrie o persoană a fost sancționată după ce a făcut scandal în Piața Izvoare. În 10 octombrie, la un local de pe Bulevardul Unirii a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare. Administratorul localului a fost identificat și sancționat contravențional.

În Piața Izvoare, o persoană comercializa băuturi alcoolice. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional. Pe Strada Păltinișului a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional. În data de 12.10.2024, ora 21:20, a fost sesizată prezența unei persoane care apela la mila publică pe Strada Școlii. Aceasta a fost identificată și sancționată contravențional. Pe lângă acțiunile de control desfășurate, polițiștii locali, cu atribuții în menținerea ordinii publice și asigurarea circulației pe drumurile publice, au intervenit și au dispus măsurile legale în urma a 84 de sesizări făcute de cetățeni, telefonic, la Dispeceratul Direcției Poliția Locală Baia Mare”, anunță Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo