Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

BAIA MARE – Cetățeni nemulțumiți de lucrările făcute de primărie

Publicat cu

pe

Ploile din ultimele zile au scos la iveală lucrările făcute de mântuială de pe mai multe străzi din oraș. Un exemplu este strada Gheorghe Pop de Băsești, intersecție cu strada Viilor, unde la fiecare ploaie mai serioasă apa intră în curțile oamenilor, asfaltul turnat nu demult a cedat deja, se adună o grămadă de nisip pe care nu îl adună nimeni. Și totuși acolo cineva a încasat bani pentru lucrarea de mântuială făcută. Așteptăm să ne spună Primăria Baia Mare câți bani s-au dat pentru lucrarea din zonă și cine i-a încasat.

Însă nu e singura stradă cu probleme din oraș. Pe rețelele de socializare circulă mesajele de nemulțumire legate de ”lucrările” făcute de administrația locală. Și care acum își arată „utilitatea”.

„”Felicitări” Primaria Municipiului Baia Mare pentru lucrările de asfaltare și pentru executarea „minunatului” șanț. Așteptăm cu mult drag echipele de muncitori pentru reparații pe strada Pădurarilor în Ferneziu. Poate de data asta o să ne asculte cineva și o să înțeleagă faptul că în pădure valea are 1.5 m lățime iar dimensiunea șanțului de 40×40 de cm a șanțului colector nu poate capta un debit atât de mare de apă. Am avut aceeași problemă în Noiembrie 2023 când v-ați apucat de lucrări o avem și acum. „Felicitările” mele, să facem Baia Mare bine!” – este numai unul din mesajele transmise.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate