Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

BAIA MARE – Controale pe autobuzele Urbis și cerșetori amendați

Publicat cu

pe

Polițiștii locali din Baia Mare continuă controalele efectuate în mijloacele de transport în comun care circulă pe raza municipiului. Și de această dată au fost depistate persoane care circulau fără bilet valabil sau fără abonament. Astfel, în perioada 27-31.05.2024, orele 11.00-13.00, respectiv 19.00-21.00, s-au desfășurat acțiuni comune pe mijloacele de transport în comun, cu angajații URBIS, cu un efectiv de 2 polițiști locali. Au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale de către angajații URBIS. Au fost date jos din mijloacele de transport în comun un număr de 92 de persoane fără domiciliu.

„În data de 29.05.2024, orele 07.35-14.00, a fost desfășurată o acțiune de control pentru combaterea cerșetoriei pe raza Municipiului Baia Mare, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare și angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială, respectiv polițiști din cadrul Biroului T.F. În total au fost depistate 16 persoane care apelau la mila publică, împotriva cărora au fost dispuse măsurile legale în vigoare.

În data de 30.05.2024, orele 08.30-11.30, a fost desfășurată o acțiune comună de control sub coordonarea Inspectoratului Școlar. Au participat polițiști locali din cadrul Biroului Ordine Publică, funcționari publici din cadrul Biroului Comercial, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureș, în proximitatea unităților de învățământ pentru prevenirea absenteismului de la orele de curs, prevenirea și combaterea consumului de droguri. Au fost 13 agenți economici de alimentație publică din proximitatea unităților de învățământ verificați. Au fost identificați 44 de elevi care se aflau în afara unităților de învățământ și trebuiau să fie la cursuri. Datele acestora au fost înaintate Inspectoratului Școlar, în vederea dispunerii măsurilor pe care le consideră necesare”, arată Poliția Locală.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate