Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BAIA MARE – Femeie din Republica Moldova, tâlhărită în toaleta unei săli de sport

Publicat cu

pe

Ieri, 2 iunie a.c., în jurul orei 18.00, Poliția Baia Mare a preluat un apel prin S.N.U.A.U. 112, prin care a fost semnalată o tâlhărie în incinta unei săli de sport din municipiu.

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificată victima, o femeie de 35 de ani din Republica Moldova. Din primele cercetări a reieșit faptul că aceasta s-ar fi deplasat în toaleta destinată femeilor, iar o persoană necunoscută i-ar fi smuls bijuteria pe care o purta în jurul gâtului.
În urma activităților efectuate și în conformitate cu semnalmentele oferite, bărbatul a fost depistat în zona pieței Izvoare. Este vorba despre un băimărean de 30 de ani, care a fost condus la sediul poliției pentru întocmirea actelor specifice. Bunul furat nu a fost identificat asupra sa, urmând a se efectua cercetări pentru recuperarea prejudiciului”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și urmează să fie prezentat în fața instanței pentru propuneri legale.

Actualitate

YHP Logo