Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

BAIA MARE – Hoții de plasticuri, depistați și amendați. Distrug igluurile din oraș

Publicat cu

pe

Săptămâna trecută mai multe persoane care au fost surprinse de polițiștii locali în timp ce distrugeau acele containere în căutare de deșeuri de plastic au fost amendate de autoritățile locale. Spre exemplu, în data de 15.04.2024, orele 22.40, echipajul care efectua serviciul în zona cartierului Vasile Alecsandri au observat o persoană fără adăpost care răsturna igluurile și împrăștia deșeurile de plastic de la platforma de colectare a gunoiului menajer amplasată pe strada Păltinișului.

„În momentul în care a fost legitimată persoana a devenit agresivă, a fost necesară imobilizarea ei și a fost transportată la sediul Poliției Locale în vederea identificării și sancționării contravenționale. Având în vedere multiplele distrugeri și vandalizări ale igluurilor de la platformele de colectare a gunoiului amplasate pe raza Municipiului Baia Mare, datele persoanei au fost înaintate Poliției Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor. În data de 15.04.2024, orele 13.57, a fost sesizat faptul că la platforma de colectare a gunoiului menajer de pe str. George Enescu este o persoană care aruncă gunoiul pe jos, la fața locului aceasta a fost identificată și sancționată contravențional

Apoi, în data de 21.04.2024, orele 11.15, echipajul care efectua serviciul în zona str. Cuza Vodă, format din polițiștii locali Buzatu Norbert și Goloman Iuliana, au observat un grup de persoane care împrăștiau gunoiul pe jos la platforma amplasată în zonă, au identificat și sancționat contravențional un număr de 11 persoane. Având în vedere multiplele distrugeri și vandalizări ale igluurilor de la platformele de colectare a gunoiului amplasate pe raza Municipiului Baia Mare, datele acestora au fost înaintate Poliției Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat Poliția Locală.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate