Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

BAIA MARE – Ionel Bogdan spune că reabilitarea Casei de Cultură și a Cinematografului Dacia trebuie să fie o prioritate

Publicat cu

pe

Candidatul PNL la Primăria Baia Mare, Ionel Bogdan, afirmă că reabilitarea clădirilor din oraș, precum și a bazelor sportive, trebuie să fie o prioritate. El a amintit de Casa de Cultură și Cinematograful Dacia.

„Avem peste 20 de milioane de euro finanțare pentru proiectul aflat în implementare la nivelul administrației județene pentru reabilitarea Casei Tineretului. O prioritate pentru Primăria Baia Mare trebuie să fie reabilitarea celorlalte clădiri din oraș cum este spre exemplu Casa de Cultură, Cinematograful Dacia, respectiv bazele sportive.

Pot să mă ocup eficient de acestea după 9 iunie. Până acum, din postura de președinte al Consiliului Județean Maramureș nu am avut partener în Primăria Baia Mare. Dacă am reușit proiecte majore cu primarii altor localități, cum este Baia Sprie de exemplu, a fost pentru că am avut cu cine! Cu Gabriel Bogdan Ștețco la președinția Consiliului Județean Maramureș și cu mine la Primăria Baia Mare va exista un parteneriat care va fi benefic pentru orașul nostru, dar și pentru județ!”, a spus Ionel Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo