Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

BAIA MARE – Proiectul privind înființarea Pieței Universității va fi depus spre finanțare

Publicat cu

pe

Recent, consilierii locali băimăreni au aprobat depunerea spre finanțare și angajării cheltuielilor de la bugetul local pentru proiectul „Regenerare urbană durabilă prin înființarea Pieței Universității în Municipiul Baia Mare”.

”Se aprobă proiectul în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027 (…). Se aprobă valoarea totală a proiectului „Regenerare urbană durabilă prin înființarea Pieței Universității în Municipiul Baia Mare”, în cuantum de 54.738.900,33 lei (inclusiv TVA).

Se aprobă contribuția proprie în proiect în cuantum de 14.650.593,13 lei, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2 % din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 801.766,14 lei, reprezentând cofinanțarea proiectului”, se menționează în proiectul de hotărâre.

Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului „Regenerare urbană durabilă prin înființarea Pieței Universității în Municipiul Baia Mare”, pentru implementarea proiectului în condiții optime, se vor asigura din bugetul local.

Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementării proiectului în condițiile rambursării/decontării ulterioare a cheltuielilor.

Art.6. Sumele reprezentând cheltuieli de mentenanță, întreținere ale proiectului pe întreaga perioadă de durabilitate a acestuia se vor suporta de către Municipiul Baia Mare, se mai arată în proiect.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo