Connect with us

IMPORTANT

BAIA MARE SĂLBATICĂ – Persoană amenințată cu cuțitul pe o stradă din oraș

Publicat cu

pe

Diferitele incidente care se întâmplă pe străzile din Baia Mare ne pun serios pe gânduri. În ciuda tuturor promisiunilor făcute de actuala conducere a Primăriei Baia Mare, în continuare putem fi agresați pe stradă în plină stradă, putem fi loviți pentru a ne fi furat un telefon sau o geantă, iar în mijloacele de transport în comun putem rămâne fără bunurile personale.

„În data de 13.05.2024, orele 17.20, a fost sesizat faptul că în timpul lucrărilor de asfaltare în incinta Pieței Izvoare, a fost blocat accesul la intrarea în incinta Pieței cu un autovehicul din care proprietarul acestuia descarca anumite produse spre comercializare. Echipajul care era la fața locului a rugat persoana în cauză să mute autovehiculul pentru a putea să intre utilajele în incinta pieței, moment în care aceasta a devenit agresivă verbal, tulburând ordinea și liniștea publică. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional,

În data de 16.05.2024, orele 12.00 a fost sesizat faptul că în proximitatea unui magazin magazinului de pe str. Al Odobescu este o persoană care consumă alcool pe domeniul public. Aceasta a fost identificată și sancționată contravențional, În data de 16.05.2024, orele 17.10 a fost sesizat faptul că pe Bd. Decebal, pe o bancă este întinsă o persoană. La fața locului aceasta a fost identificată ca fiind o persoană fără adăpost, a fost îndrumată către Azilul de noapte. În data de 16.05.2024, orele 20.25, echipajul care efectua serviciul pedestru pe Bd. Regele Ferdinand, în dreptul unui imobil a depistat o persoană care amenința cu cutitul o alta persoană. Aceasta a fost imobilizată și predată unui echipaj de la Politia Municipiului care a sosit la fata locului.

Nu în ultimul rând, în 19 mai, orele 14.59, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin gălăgie și strigăte, pe strada Păltinișului. La fața locului persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional. Și tot în 19 mai, dar la ora 14.03, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin muzică la volum mare, pe strada Păltinișului, zona Craica, La fața locului persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional”, a anunțat Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate