Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BAIA MARE – Start discuții legate de viitoarea majoritate din CL

Publicat cu

pe

Baia Mare va avea din toamnă un nou primar. De fapt tot același, care până acum a fost viceprimar cu atribuții de primar. Astăzi, 15 iulie, în cadrul unei conferințe de presă, s-a anunțat că se dă startul negocierilor pentru alcătuirea majorității în viitorul Consiliu Local Baia Mare.

Primarul ales, Doru Dăncuș și viitorul președinte al CJ Maramureș, Gabriel Zetea au anunțat că urmează o perioadă de consultări cu toate partidele reprezentate în Consiliul Județean Maramureș și în consiliile locale din județ. În săptămânile următoare, PSD Maramureș va începe o perioadă de consultări cu toate partidele reprezentate în forurile județene și locale.

„Vom sta de vorbă cu cei din PNL dacă vor transmite public că au redevenit compatibili cu noi și dacă și-au schimbat viziunea pe care au avut-o de-a lungul acestor ani și în special în campania electorală.  Cred că trebuie să îi lăsăm pe cei din PNL Maramureș să își rezolve problemele interne pe care le au de clarificat în aceste zile și apoi, dacă noua conducere a liberalilor va avea o nouă viziune de compatibilitate așteptăm să facă public aceast lucru”, a spus Zetea.

În atenția viitorului primar ales al Băii Mari au fost aduse în atenție mai multe subiecte de interes local, cum ar fi mutarea Primăriei Baia Mare în noul sediu de pe Unirii (fostul BCR), lucru care nu se mai face, nefiind o prioritate, modernizarea locurilor de joacă din oraș, în special al celui de pe Câmpul Tineretului…

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate