Connect with us

ADMINISTRATIE

BAIA MARE – Strada Victoriei intră în reabilitare totală

Publicat cu

pe

Strada Victoriei intră în reabilitare totală. Anunțul a fost făcut azi, 4 iunie, de către conducerea interimară a Primăriei Baia Mare, astfel că în perioada următoare circulația în zonă va fi una destul de greoaie. Mai ales că se intenționează să avem cablaje îngropate în pământ, adică fără stâlpi unde să avem cablaje care să spânzure peste tot și să arate aiurea.

Este vorba despre un proiect finanțat prin programul „Anghel Saligny”, după cum ni s-a spus azi. Urmează amenajarea pistelor de biciclete de-a lungul malurilor râului Sasar din Baia Mare, motiv de bucurie pentru bicicliști și un proiect mult așteptat.

52 de milioane de lei este valoarea proiectului de modernizare a străzii Victoriei, partea de co-finanțare a municipalității fiind de 10% din valoarea estimată a proiectului. Mai spunem doar că proiectul trebuie finalizat în maxim 20 de luni. Tot legat de Baia Mare, în scurt timp vom avea gata sensul giratoriu din zona străzilor Mărgeanului cu Motorului.

Tot municipalitatea are un proiect legat de modernizarea Bulevardelor București, Republicii, Unirii și Traian și modernizarea străzii Gării, respectiv crearea unor trasee dedicate cu prioritate transportului public în comun și pistă de biciclete.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate