Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BAIA MARE – Tânără de 14 ani, depistată după ce a încercat să fure bunuri din patru magazine

Publicat cu

pe

În data de 28 septembrie, la ora 16:15, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată despre faptul că o tânără a încercat să fure bunuri dintr-un complex comercial, fiind reținută de personalul unui magazin.

Verificările polițiștilor au condus la identificarea unei tinere, de 14 ani, care ar fi încercat să sustragă mai multe produse de înfrumusețare din magazin. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că cea în cauză ar fi furat bunuri din alte trei magazine ale centrului comercial.
Bunurile, în valoare de aproximativ 1 400 de lei, au fost recuperate de polițiști și restituite părților vătămate. În niciun caz, administratorii nu au dorit să depună plângere penală.

„Reamintim faptul că grație sistemelor de supraveghere și vigilenței personalului de securitate, persoanele tentate să sustragă bunuri sunt depistate cu rapiditate. Atât tentativa la furt cât și furtul sunt infracțiuni, iar pedeapsa pentru astfel de fapte poate fi închisoarea”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

Actualitate

YHP Logo