Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Băimărean teribilist, sancționat drastic de poliție. Ce a făcut

Publicat cu

pe

Sunt printre noi unii cărora le place să braveze și apoi să arate lumii ce au făcut. Un băimărean de doar 21 de ani a fost amendat de poliție cu 1980 de lei după un gest de teribilism făcut pe străzile Băii Mari. Acesta, susțin jurnaliștii de la Pro TV, a fost filmat în timp ce se distra tractând cu mașina o saltea pe care se afla un alt bărbat.

Șoferul a rămas și fără permis pentru 60 de zile. Se știe că astfel de comportamente nu sunt deloc încurajate de oamenii legii, mai ales că există riscul ca o distracție să se transforme ușor într-o tragedie.

„Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale. Astfel polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Baia Mare. Nicio persoană nu a fost rănită.

Soferul a fost sancționat contraventional conform prevederilor art. 41 al. 1 din O. U. G. 195/2002, art. 77, al. 2, art. 114 al. 1 lit) b și art. 150 al. 1 lit. c) din Regulamentul de aplicare a O. U. G. 195/2002, cu amendă în valoare 1980 lei.

Ca măsură complementară polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 60 de zile. Recomandăm tuturor conducătorilor auto să nu adopte astfet de comportamente, care pot pune în pericol siguranța participantilor la trafic. Polițiștii vor aplica măsuri ferme de fiecare dată când vor constata astfel de evenimente”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo