Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Băimăreancă beată, violentă cu trecătorii pe stradă

Publicat cu

pe

Când vine vorba de drepturile lor, băimărenii nu se dau în lături din a reclama autorităților orice încălcare a legii. În perioada 12.08.2024 – 18.08.2024 au fost sesizate Poliției Locale mai multe încălcări ale legii. Zilele trecute a fost sesizat faptul că o femeie aflată în stare de ebrietate este violentă cu trecătorii. Persoana a fost identificată, sanctionata si îndrumată spre locuintă.

„O persoană a sesizat faptul ca la parterul blocului în care locuiește s-a deschis un bar, dar angajații acestuia nu respectă orarul de funcționare iar gălăgia făcută de consumatori tulbură liniștea locatarilor din bloc. Pentru constatare și luarea măsurilor care se impun, la fața locului a fost trimis un echipaj care a constatat faptul că gălăgia a fost făcută de ultimii consumatori care se mai aflau la local, iar aceștia au fost avertizați verbal.

O persoana a sesizat faptul că în zona în care locuiește se simte miros de fum rezultat probabil în urma unor cauciucuri arse, care deranjează locuitorii din zonă. A fost constatat faptul că mirosul provenea de la niște utilaje folosite pentru asfaltarea străzilor, care executau lucrări de asfaltare a unor parcări din proximitatea locuinței reclamantului și erau parcate lângă blocul acestuia. O persoana a sesizat faptul că vecinii dintr-un apartament ascultă muzică la intensitate ridicată, motiv pentru care nu se poate odihni. La fața locului s-a aplicat o sancțiune conform Legii 61/1991(r).

O persoana a sesizat faptul că vizavi de blocul în care locuiește se află un bar unde se tulbură liniștea publică prin larmă. Persoanele în cauză au fost avertizate verbal conform Legii 61/1991(r). Pe langă aceste actiuni de control desfășurate, polițiștii locali cu atribuții privind asigurarea ordinii și liniștii publice și circulației pe drumurile publice au intervenit și dispus masurile legale în urma unui număr de 117 de sesizări facute de către cetățeni, telefonic, la Dispeceratul Direcției Poliția Locală Baia Mare”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo