Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BĂIMĂRENI DE SUCCES – Platforma românească Gomag încheie anul 2022 cu venituri de peste 2,4 mil. euro, în creștere cu 20% față de 2021

Publicat cu

pe

Platforma românescă pentru ecommerce Gomag încheie anul 2022 cu venituri de peste 2.4 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere de 20% față de anul anterior. Rezultatele vin ca urmare a dezvoltărilor implementate de-a lungul acestui an, care au avut ca scop generarea de oportunități exclusive clienților săi – peste 3000 de business-uri online.

“2022 a reprezentant pentru Gomag o altă etapă de creștere treptată. Anul acesta a sporit și numărul clienților în portofoliul Gomag. În acest moment, compania ajută peste 3000 de antreprenori să își crească business-urile în online. Creșterea YoY(Year-Over-Year) este relativ redusă comparativ cu anii trecuți, însă este o situație ușor de înteles având în vedere contextul politic / economic actual. Cu toate acestea, ca volum de magazine noi lansate pe Gomag, au fost depășite volumele anilor anteriori”, spun băimărenii Cosmin Dărăban și Aurelian Motica, co-fondatori Gomag.

Chiar dacă s-a simțit o încetinire a pieței, antreprenorii fiind mai reticenți să investească în această perioadă, modelul de business Gomag le-a permis să crească accelerat în continuare. Platforma Gomag oferă costuri accesibile, ce nu constituie un impediment pentru companii, chiar și în acest context. Dimpotrivă, multe business-uri optează pentru Gomag tocmai pentru a-și controla mai eficient costurile. Abonamentul ales în raport cu faza de creștere a business-urilor le pune la dispoziție instrumente avansate de gestiune magazin, automatizare și creștere, incluse în buget de la început.

citește tot articolul pe newmoney.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo