Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Beneficiarii Azilului de noapte, sprijiniți în găsirea unui loc de muncă

Publicat cu

pe

Se știe că în ziua de azi un grup foarte vulnerabil îl reprezintă persoanele fără adăpost nu doar din cauză că nu au locuință, ci și pentru faptul că au diverse probleme sociale, medicale, familiale și economice.
„Persoanele fără adăpost de la Azilul de noapte din Baia Mare, din subordinea Direcției de Asistență Socială Baia Mare, nu sunt singure și mereu sunt încurajate, în special de către angajații centrului, să își dezvolte diverse abilități, cunoștințe, stil de viață, pentru depășirea situațiilor de dificultate în care se află. În acest sens, în cursul acestei săptămâni, beneficiarii Azilului de Noapte au stat de vorbă cu specialiști de la departamentul Resurse Umane din cadrul unei firme de renume din județul nostru.
Beneficiarii au fost învățați cum trebuie să se prezinte la un interviu, cum să completeze un CV, care sunt așteptările angajatorilor, unde pot să își caute un loc de muncă etc. De asemenea, li s-a spus și care este importanța unui loc de muncă, cum ne influențează, cum contribuie la starea noastră de bine rolul de angajat, dar și cum ne prezentăm în societate”, a anunțat Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.
Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo