Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BINE DE ȘTIUT – Opt semne prin care corpul tău îți arată că ai o deficiență de vitamine

Publicat cu

pe

Vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului, fiecare dintre ele jucând un rol diferit în sănătatea noastră. Atunci când ele lipsesc, corpul încearcă să-ți spună că îi lipsesc anumite substanțe nutritive esențiale.

În primul rând, oboseala, durerile musculare, iritațiile pielii sunt doar câteva dintre semnalele de alarmă pe care le trage organismul atunci când există carențe de vitamine sau minerale.

Specialiștii susțin că suplimentele de vitamine pot acționa ca o plasă de siguranță pentru a umple golurile din dieta noastră zilnică. De aceea, este important să cunoaștem simptomele deficiențelor de vitamine, astfel încât să le puteți identifica când apar. Se estimează aproximativ 2 miliarde de oameni din întreag lume au deficiențe de vitamine.

Unul dintre cele mai răspândite simptome ale deficienței de vitamine este oboseala sau senzația de slăbiciune. Oboseala cronică care nu dispare indiferent de cât de mult dormi, poate indica o deficiență de vitamine, prinre care vitamina D și vitamina B.

mai multe amănunte pe playtech.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo