Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

BORȘA – Percheziții domiciliare pentru braconaj cinegetic

Publicat cu

pe

Vineri, 25 octombrie 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în orașul Borșa, la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și transportul vânatului fără drept. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

”În cadrul activităților, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, două arme de vânătoare și o armă neletală supusă autorizării, deținute ilegal, 74 cartușe, 96 tuburi cartușe cu capsa percutată, 87 capse inițiere nepercutate, telefoane mobile, precum și alte bunuri susceptibile că ar fi fost utilizate la activitatea infracțională.

De asemenea polițiștii au ridicat 7 trofee căprior, 2 trofee cerb, 4 piei naturalizate. Totodată au fost găsite și ridicate două autovehicule, unul dintre ele căutat de autoritățile din Republica Cehă. În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind conduși și predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Borșa, Vișeu de Sus și Secției 4 Leordina. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus”, informează IPJ Maramureș.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo