Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

BOX – Lotul de seniori U22 se va pregăti în Baia Mare

Publicat cu

pe

Timp de o lună, lotul de seniori U22 al României se va pregăti în Baia Mare, ceea ce reprezintă o premieră pentru orașul nostru.

”În perioada 1-30 august va avea loc în Baia Mare primul stagiu de pregătire al lotului național de seniori U22 în vederea participării la Campionatul European Under 22. Colectivul tehnic va fi 100% din Baia Mare, din care face parte antrenor coordonator principal Rasco Claudiu, antrenor secund Bota Bogdan, preparator fizic Ana Heșco, pe zona de forță Cardoș Florin, multiplu campion de box, și avem și un analist video, pe Cristi Nechita.

După primul stagiu de pregătire vom avea selecție la Turneul Centura Moldovei, acolo vom definitiva lotul care va participa la Campionatul European. După această competiție ne vom întoarce în Baia Mare pentru ultimul stagiu de pregătire și intrarea în formă pentru Campionatul European”, a declarat Claudiu Rasco, antrenorul coordonator al lotului.

Lotul va sta la baza CSS 2 și se va pregăti la baza sportivă Ayo Gym.

”O premieră pentru orașul Baia Mare ca lotul de box seniori U22 al României să își stabilească baza de pregătire aici. Se vor pregati la baza sportiva Ayo Gym, care le oferă toate condițiile, atât sala de box cu ring, cât și sala ultradotată de fitness și pregătire fizica.

Lotul este condus de un colectiv format strict din băimareni, foști sportivi de mare performanță. Ei în prima faza se pregătesc pt europene, dar vor să așeze temeliile pentru viitorul ciclu olimpic și să pregăteasca competiția la noi în oraș”, a menționat Szentgyorgyi Botond, președintele clubului Ayo Gym.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo