Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

BOX – Mike Tyson revine în ring la 57 de ani, pentru un meci demonstrativ

Publicat cu

pe

Mike Tyson, fostul campion mondial al greilor, se pregătește să revină în ring la vârsta de 57 de ani pentru un meci demonstrativ pe 20 iulie împotriva youtuber-ului american devenit boxer, Jake Paul. Această veste a fost anunțată de organizatori și raportată de AFP.

Conform anunțului, Tyson și Paul se vor întâlni într-un meci demonstrativ la AT&T Stadium din Arlington, Texas, gazda echipei de fotbal american Dallas Cowboys.

Într-un comunicat, Tyson a exprimat entuziasmul său pentru confruntarea cu un adversar cu 30 de ani mai tânăr decât el (Jake Paul are 27 de ani), remarcând progresele lui Paul în ring.

„El a înregistrat progrese notabile în ultimii ani, și va fi interesant să vedem cum determinarea și pasiunea unui tânăr pot concura cu experiența și abilitățile unui GOAT (cel mai mare din toate timpurile)”, a menționat Mike Tyson.

Ultima apariție a lui Tyson într-un ring a fost într-un alt meci demonstrativ de opt runde împotriva lui Roy Jones Jr, în noiembrie 2020, la Los Angeles, care s-a încheiat la egalitate.

Logan Paul, fratele lui Jake, a intrat și el în ring, având un meci împotriva legendei boxului, Floyd Mayweather, în 2021.

Pe de altă parte, Jake Paul și-a câștigat o anumită notorietate în ring, cu un record de 9 victorii, dintre care 6 prin KO, și o singură înfrângere.

Mike Tyson este recunoscut ca unul dintre cei mai mari boxeri din istoria categoriei grea, dominând această categorie între 1987 și 1990, devenind cel mai tânăr campion mondial al greilor din istorie la vârsta de 20 de ani și 4 luni.

Actualitate

YHP Logo