Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BOZÂNTA MICĂ – Beat fiind, s-a răsturnat cu tractorul

Publicat cu

pe

Ieri, 30 august., Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe strada Melodiei din Bozânta Mică. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 51 de ani din Bozânta Mare, a condus un tractor agricol, care tracta un atelaj agricol, pe strada Melodiei, având direcția de deplasare înspre D.C. 68, s-ar fi răsturnat cu acesta în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

foto arhivă

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo