Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Braconaj în Parcul Național Munții Rodnei. Trei bărbați arestați

Publicat cu

pe

Și-au riscat libertatea pentru a vâna un cerb. În 8 septembrie a.c., polițiștii Biroului Arme,Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic și uz de armă fără drept.

Cercetările efectuate de către polițiști au stabilit faptul că cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani din Romuli, Telcișor și Dealu Ștefăniței, la data de 8 septembrie a.c., ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare, pe raza Parcului Național Munții Rodnei, de unde ar fi recoltat ilegal un cerb.

„Cei trei au fost surprinși în flagrant de către un ranger din cadrul Parcului National și un paznic de vânătoare. În continuarea activităților desfășurate de către polițiști au fost ridicate un autoturism de teren, 5 arme letale de vânătoare, 9 cartușe cu glonț, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte și 2 telefoane mobile. În urma probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, arată IPJ Bistrița.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii documentării faptelor și stabilirii participației penale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo