Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

BRUXELLES – Maricel Voinea, invitat de onoare la un eveniment dedicat sportivilor români de succes din Belgia

Publicat cu

pe

Evenimentul a fost organizat de Arthis si Euro Mara Events și i-a avut ca protagoniști pe tinerii români care au o carieră sportivă de succes în Belgia. Fostul mare handbalist al echipei HC Minaur și al naționalei României, Maricel Voinea, a fost vedeta reuniunii.

„Invitații noștri s-au bucurat de aplauzele publicului încântat sa-si descopere conationali români care au o adevarata cariera sportiva în Belgia : Andreea Musca (campioana taekwondo, plecată din Baia Mare), Crinuta Loredana Cret (campioana haltere), Victoria Bolohan (campioana judo si sambo, născută în Republica Moldova), Carina Iacos (campioana gimnastica ritmica, plecată din Baia Mare), Alex Walter (campion taekwondo). Desi ei au obtinut performante sportive extraordinare în afara tarii, se simt înca români si sunt mândri de originea lor.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta ES Dna Andreea Pastârnac – Ambasadoarea României în Regatul Belgiei care a felicitat sportivii prezenti la întâlnire si a Dnei Adriana Pietrareanu, reprezentanta Institutului Cultural Român din Bruxelles”, transmit reprezentanții organizației non-profit Arthis.
foto Arthis

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate