Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Bucovina și Reverse the Moment, show în weekend în Baia Mare

Publicat cu

pe

Ne așteaptă un weekend rock în Baia Mare, cu Reverse the Moment, respectiv cei de la Bucovina, o trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Bucovina are mulți fani în Maramureș și asta se vede și la concertele lor. Anul trecut au (în)cântat la Hora de la Prislop, iar acum revin la „Rockwave Tavern” în 11 mai. Piese precum „Straja”, „Mestecăniș”, „Spune tu, Vânt” sau „Ultima Iarnă” vor putea fi ascultate la concertul din Baia Mare.

Florin Tibu (Bucovina) ne-a declarat: „Abia așteptăm să ne revedem cu minunatul public băimărean. A cam trecut ceva vreme de când am fost ultima oară în Maramureș. Cum de data aceasta vom avea o singură seară de concert, cei care vor să ne întâlnească ar face bine să-și procure biletele din timp. Albumul viitor iese la anul, când aniversăm și 25 de ani neîntrerupți pe scena de metal românească, însă până atunci vor ieși câteva single-uri și unul sau două videoclipuri”.

”Crivăț” ne spune și cum au trecut cei 25 de ani de Bucovina: „Cu plusuri și minusuri, de de mai bine de 12 ani suntem în formulă stabilă și ne facem planuri mari. Inclusiv să vedem dacă totuși putem face turneul european cu un nightliner, asa cum planuisem pentru 2020. Tocmai ne amenajăm un studio nou, foarte mare, care va fi „ca acasă” și unde plănuim să înregistrăm viitorul album”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate