Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BUCUREȘTI – O nouă ediție a evenimentului MândrIE maramureșeană

Publicat cu

pe

Dupa câțiva ani de pauză, comunitatea maramureșenilor din București este invitată să-și celebreze MândrIA maramureșeană la un chef de pomină. Organizatorii evenimentului MandrIE maramureșeană din Baia Mare, împreună cu Asociația Dor de Maramureș din București, pregătesc un chef neaoș în centrul capitalei, la Sala Godot a Palatului Bragadiru, vineri 20 mai, începând cu ora 18:00.

Cosmin Cherecheș (Asociația Dor de Maramureș) – “Asociația Dor de Maramureș s-a format de către o mână de maramureșeni din București care împreună organizează de peste 10 ani întâlniri periodice ale acestei comunități. Inițiate de Florian Salajeanu, le-am preluat și continuat din 2009 până astăzi, cu o întrerupere de câțiva ani datorată pandemiei. Ne întâlnim să ne cunoaștem, să socializăm, să petrecem împreună, animați de dorul de plaiurile natale. Ne adresăm tuturor maramureșenilor care sunt la București, cu mic, cu mare, și care doresc sa cunoască aceasta comunitate, sa lege prietenii sau doar sa petreacă moroșenește.”

Anne – Marie Hordău (MândrIE maramureșeană) – “Echipa noastră cocheta de ceva vreme cu această idee, de a ne întâlni cu membrii comunității de maramureșeni din București și de a le prezenta acest proiect al nostru -MândrIE maramureșeană- proiect gândit și realizat de un grup de tineri iubitori de autentic și frumos, dedicați comunității din care fac parte, dornici de a prezenta tradițiile și frumusețea Maramureșului într-un concept nou, așa că invitația prietenilor din București a venit în întâmpinarea dorinței noastre.
Știm că nimic nu se compară cu “ dorul de acasă” așa că le pregătim participanților numeroase surprize, realizate cu aceeași pricepere și rafinament ca și evenimentul pe care îl organizăm anual în Baia Mare. “

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate