Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Bursele JTI pentru Jurnalişti -A fost lansată ediţia 2024-2025

Publicat cu

pe

Bursele JTI pentru Jurnalişti a lansat de Ziua Mondială a Presei (sau Ziua Mondială a Libertăţii Presei), ediţia următoare a programului, corespunzătoare perioadei 2024-2025. Acest program este destinat tuturor ziariştilor care doresc să-şi consolideze experienţa profesională, încurajând pregătirea acestora în domeniul politicilor europene. Totodată, programul contribuie şi la înţelegerea modului în care temele europene sunt abordate de către mass-media internaţionale.

„Bursele JTI pentru Jurnalişti se desfăşoară în trei etape: Un training specializat, susţinut în România de către experţi în problematici europene, o călătorie de studii de o săptămână la Bruxelles, pe durata căreia ziariştii se vor întâlni formal şi informal cu oficiali ai Uniunii Europene, stagii de pregătire profesională, timp de patru săptămâni, la Bruxelles.

La încheierea primei etape, vor fi selectaţi jurnaliştii care vor continua programul. Programul Bursele JTI pentru Jurnalişti invită în ediţia 2024-2025 freelanceri şi ziarişti din presa scrisă, radio, TV şi on-line, specializaţi în domeniile economic, politic şi social”, anunță autoritățile.

Trebuie însă îndeplinite niște condiţii și anume experienţă profesională de minimum doi ani, abilităţi de comunicare în limba engleză. Dosarul de înscriere va cuprinde un curriculum Vitae, formular de înscriere disponibil pe site-ul bursejti.ro şi www.admediaconsult.ro, portofoliu: trei materiale de presă relevante pentru domeniile enunţate, două scrisori de recomandare, de preferinţă una de la coordonatorul direct sau managerul instituţiei unde lucrează.

Preselecţia candidaţilor se va face pe baza dosarului de înscriere, iar selecţia pe baza unui interviu. Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 1 septembrie 2024 (inclusiv), cu menţiunea Bursele JTI pentru Jurnalişti.

Dosarele de înscriere se pot depune de preferinţă în varianta electronică online, prin intermediul site-ului www.bursejti.ro, la adresa contact@bursejti.ro, precum şi varianta print la adresa: Ad Media Consult, str. Erou Iancu Nicolae, nr.103, vila i-2 Voluntari, jud. Ilfov, cod poştal 077190. Persoana de contact: Irina Apostol, e-mail: irina.apostol@admediaconsult.ro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate