Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CAMILLA HERREM (SOLA HK) – „Baia Mare nu m-a uitat și le mulțumesc oamenilor pentru tot”

Publicat cu

pe

Meciul CS Minaur – Sola HK 40-32 (18-14), din sferturile EHF European League (manșa I), a reprezentat un adevărat spectacol, atât în teren, cât și în tribune. Principalele protagoniste au fost handbalistele băimărence, dar punctul de atracție al meciului a fost prezența pe teren a superstarului Camilla Herrem și a lui Steffen Stegavik în calitate de antrenor al echipei norvegiene. Cei doi au fost întâmpinați cu multă simpatie de suporterii băimăreni, care i-au susținut călduros și pe vremea când jucau pentru HCM Baia Mare (2014-2015). În plus, Camilla și Steffen au plecat acasă cu câte un tricou personalizat oferit de CS Minaur.

“Baia Mare nu m-a uitat și le mulțumesc oamenilor pentru tot. Meciul a fost unul greu, noi am avut un plan pentru toate, însă n-am putut urmări acest plan și, de asemenea, atmosfera și gălăgia din sală ne-a cam dat peste cap. A fost o bună experiență, iar pentru mine și pentru Steffan a fost foarte plăcut să ne întoarcem aici. Când am primit aplauzele mi-a venit să plâng puțin. A fost un moment foarte frumos pentru mine”, a spus Camilla Herrem, la conferința de presă de după meci.

“A fost interesant să fiu din nou în Baia Mare și țin să felicit echipa gazdă pentru victorie. N-a fost chiar ce ne-am dorit pentru meciul de azi și ne-am descurcat mai bine doar în primele minute. Vom lupta în manșa a doua cu toate că diferența de scor este foarte mare. Am sperat la o distanță maximă de 2-4 goluri, cu care am fi sperat la calificare, însă cred că cele opt goluri sunt prea multe. Desigur, Baia Mare este favorită la calificarea în Final Four. Am avut o grupă în care am câștigat toate jocurile, am sperat la mai mult aici, însă e altfel când joci în fața unei săli care crează o atmosferă frumoasă cum a fost în Baia Mare, una pe care o cunosc foarte bine”, a adăugat Steffen Stegavik (antrenor Sola HK).

Iată și declarațiile făcute la conferința de presă de reprezentanții clubului băimărean (minaur.ro):

Raul Fotonea (antrenor Minaur): “În primul rând vreau să le mulțumesc lui Steffen și Camillei pentru ce treabă bună au făcut cu aceste foarte tinere jucătoare norvegiene. Este o echipă bună, care joacă modern, un handbal rapid, a fost o plăcere să le văd la lucru. Cât despre echipa mea vreau să o felicit pentru jocul aproape perfect pe faza de atac, chiar și pentru jocul de apărare care a mers binișor. Mai este încă un joc de disputat și sper ca echipa mea să fie focusată și în deplasare și sperăm să ne calificăm în Final Four. Totuși, calificarea este încă deschisă pentru ambele echipe.”

Yaroslava Burlachenko (jucătoare Minaur): “Mă bucur că am câștigat, iar pentru mine este mereu o plăcere să joc astfel de meciuri. Am jucat un handbal bun astăzi, am câștigat la scor, însă știu că în handbal orice este posibil. Uneori joci bine și reușești să-ți atingi obiectivele, alteori nu. Sperăm să ne calificăm în Final Four și să câștigăm acolo o medalie. Am jucat împotriva unei echipe tinere, însă n-a fost deloc ușor. Este unul dintre meciurile pentru care merită să te apuci de handbal. A fost o atmosferă superbă.”

foto Ovidiu Dragomir Facebook CS Minaur

Actualitate

YHP Logo