Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CĂUTĂRI DISPERATE – Fata de 13 ani din Sighet, dată dispărută, este de negăsit

Publicat cu

pe

Mobilizare de forțe în zona localitatii Sighetu Marmatiei, pentru cautarea unei fete de 13 ani disparuta de la domiciliu inca de alaltăieri.
„Zona de cautare, fara a avea prea multe informatii in sprijin, este greu accesibila salvatorii fiind pregatiti sa foloseasca echipamentele specifice din dotare pentru un acces sigur.
La actiunea de cautare participa toate agentiile (ISU, Politia Nationala, Politia de Frontiera si Jandarmeria).
Vremea este dificila, cu ploi torentiale si ceata reducand sansele ca sa poata utiliza drona din dotare asa ca salvatorii au intrat in teren pentru a scotoci la pas partea cu teren abrupt si acces dificil, loc in care se pare ca ar fi fost zarita persoana cautata”, au transmis reprezentanții Salvamont Maramureș.
Zona in care salvatorii montani au cautat fetita este o zona abrupta ,alunecoasa iar salvatorii montani urca si coboara in corzi folosindu-se de pioleți
Dupa mai bine de 4 ore de cautari salvatorii montani nu au gasit niciun indiciu in zona periata care sa indice prezenta fetei acolo. Datorita terenului extrem de accidentat e putin probabil ca fata sa fi reusit sa urce mai sus de zona periata. Tinand cont de aceste aspecte salvatorii montani impreuna cu celelalte agentii prezente in teren au decis sa se retraga momentan din zona cercetata iar Politia sa caute eventuale informatii noi.
Daca exista informatii referitoare la persoana cautata va rugam sa sunati de urgenta la 112.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo