Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CAZUL MIRIUȚĂ – Depunctarea echipei CS Minaur nu a durat mult. Verdictul final, în 20 decembrie

Publicat cu

pe

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal anunțase că echipa CS Minaur a fost penalizată cu două puncte și are interdicție la transferuri, deoarce nu și-a achitat datoriile față de Vasile Miriuță, fost director sportiv și antrenor la echipa băimăreană.

Decizia, anunțată printr-un comunicat postat pe site-ul frf.ro, a fost anulată foarte repede, probabil, în urma comunicatului transmis de CS Minaur, care și-a primit punctele înapoi.

”În urma apariției în mass-media a unor articole privind sancționarea echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare pentru neexecutarea unor drepturi financiare ale fostului antrenor Vasile Miriuță, vă comunicăm faptul că din cauza unei erori materiale sau din neatenție a apărut o informație greșită pe site-ul oficial “www.frf.ro” la secțiunea Hotărâri – Comisia de Disciplină.

Vă aducem la cunoștință faptul că CS Minaur a achitat toate obligațiile financiare către antrenorul Vasile Miriuță și a făcut dovada plății către Comisia de Disciplină încă din data de 20 noiembrie 2023. În urma sesizării făcute de către clubul nostru, Comisia de Disciplină a revizuit decizia și a îndreptat informația apărută pe site”, a transmis CS Minaur.

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a acordat un nou termen în acest caz, pentru data de 20 decembrie 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo