Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CE UNDER 19 – Ungaria, o nucă prea tare pentru România. Jucăm pentru medalia de bronz

Publicat cu

pe

Eșec pentru România în semifinalele Campionatului European de handbal feminin Under 19. România nu a reușit să răstoarne calculele hârtiei și a pierdut în fața puternicei reprezentative a Ungariei, câștigătoare ultimelor două titluri continentale la această categorie de vârstă. Tricolorele au ținut piept adversarelor mai bine de o repriză, după care unguroaicele s-au deprins și în final s-au impus la opt goluri, o diferență parcă prea mare față de realitatea din teren.

România – Ungaria 26-34 (16-18)

Pentru echipa antrenată de Simona Maior-Paşca, Luminiţa Dinu şi Valentina Ardean Elisei au înscris Alisia Lorena Boiciuc 9 goluri, Mihaela Andreea Mihai 5, Maria Diana Lixăndroiu 5, Anamaria Mihaela Grigore 3, Mariam Nadia Mohamed 3, Denisa-Roxana Romaniuc 1.

În finală, Ungaria întâlni Danemarca, învingătoare în prima semifinală în faţa Portugaliei, cu scorul de 38-35 (16-19, 31-31), după prelungiri.

România va juca finala mică împotriva Portugaliei, duminică, de la ora 17.30, în Piteşti Arena. Portugalia a învins România cu 36-30 în prima fază a grupelor.

Foto: Marius Ionescu / FRH

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate