Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

CENTRUL MILITAR JUDEȚEAN MARAMUREȘ – S-a dat startul înscrierii pentru posturile de soldat/gradat profesionist

Publicat cu

pe

Centrul Militar Județean Maramureș anunță că s-a dat startul înscrierii pentru posturile de soldat/gradat profesionist. Perioada de înscriere este 7 mai – 3 iunie, iar înscrierile se fac la unitățile militare beneficiare.

Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Maramureş.

Condiţiile şi criteriile generale de recrutare pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii care optează pentru dobândirea calităţii de soldat/ gradat profesionist în activitate se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.

Informaţii suplimentare se pot obţine zilnic (luni-vineri), între orele 08.00–16.00, la CENTRUL MILITAR JUDEŢEAN MARAMUREŞ, telefon: 0262 211361 sau 0262 211088, Int. 125, e-mail: recrutare_maramures@mapn.ro; www.mapn.ro; facebook: recrutare mapn; facebook: Centrul Militar Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo