Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

CINEMA – Un nou film „Alien” tronează la box office după o pauză de 7 ani

Publicat cu

pe

„Alien: Romulus”, cea mai recentă producție din seria „Alien”, a debutat puternic la box office, ocupând locul întâi în primul weekend de proiecții. Cu toate acestea, unii critici consideră că noul film a exagerat cu referințele la primele pelicule ale faimoasei serii.

Potrivit datelor publicate duminică de Exhibitor Relations și citate de AFP și Agerpres, „Alien: Romulus” a generat încasări de 41,5 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare. „Un debut remarcabil pentru o continuare a unei serii de filme horror”, a comentat David A. Gross, analist la Franchise Entertainment Research.

Revista Variety oferă o perspectivă asupra acestui „remarcabil”: Romulus este al doilea film din seria Alien ca încasări în weekendul de debut pe piața nord-americană.

Singurul care îl depășește este Prometheus, prequelul prin care legendarul Ridley Scott a revitalizat franciza Alien în 2012. Totuși, succesul actual al filmului Romulus este mai puțin impresionant atunci când încasările filmelor anterioare sunt ajustate pentru inflație.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo