Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Civic Rebels lansează al doilea album – Magna Wallachia

Publicat cu

pe

Data de 9 noiembrie 2024 reprezintă data lansării celui de-al doilea album semnat Civic Rebels, Magna Wallachia, „o incursiune muzicală în istoriile românești, în legendele uitate ale haiducilor, in cântecele și baladele tradiționale, în inima și glasul naturii din care s-a născut un neam de luptători pentru care sacrificiul, demnitatea și onoarea erau prețuite și respectate ca valori de caracter”.

„Lansarea albumului Magna Wallachia, un material discografic mult mai complex muzical, al trupei Civic Rebels, va avea loc în clubul AbyStage Bar din Râmnicu Valcea. Civic Rebels, formatie de folk rock, folk metal din Ramnicu Valcea cu activitate compozitionala de 4 ani.
Popularitatea formației este in creștere continuă, în ultimii ani dublându-și numărul de urmăritori pe rețelele media.

Civic Rebels au o prezență constantă pe cele mai importante scene ale rockului românesc, în lineup-uri care includ cele mai mari și cunoscute nume ale rock-ului românesc. Cererea pentru prestațiile live vine atât din România, cât și din Republica Moldova, unde vâlcenii au concertat de două ori primind „standing ovation”. Valahii au difuzări la cele mai cunoscute posturi naționale de radio, precum și aparitii la posturi de televiziune naționale: TVR 1, TVR Cultural, Antena 3, Metropola TV și televiziunea locală VTV etc.

Angrenajul energetic, mesajul pieselor, interactiunea cu publicul si intreaga desfasurare scenica (recuzite, coregrafii) alcatuiesc un spectacol a carui rezonanta ramane zile bune in retina sufletului”, anunță Civic Rebels.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo