Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CLUB NOU – Academia de Fotbal „Dănuț Sabou” își începe activitatea

Publicat cu

pe

Un nou proiect sportiv a fost demarat în Baia Mare. Este vorba de Academia de Fotbal „Dănuț Sabou”, club înființat de fostul fotbalist cu același nume, actual antrenor.
Dănuț Sabou (44 ani) este un produs al clubului FC Baia Mare, pentru care a jucat în perioada 1998-2002. Ca fotbalist, a mai evoluat la Gloria Bistrița, FC Vaslui, Oașul Negrești-Oaș, Unirea Dej și Unirea Alba Iulia.
„Înființarea unui nou club de fotbal nu este doar crearea unei echipe, este aprinderea unei pasiuni, cultivarea unei comunități și scrierea unei părți din istoria sportului cu fiecare minge jucată.
Clubul oferă oportunități pentru toate vârstele și nivelurile, punând accent pe dezvoltarea talentelor și promovarea fair-play-ului. Cu facilități moderne și antrenori dedicați, ne propunem să creăm o echipă puternică și să creștem nivelul fotbalului în comunitatea noastră.
Vă așteptăm cu drag să vă alăturați și să susțineți această aventură fotbalistică entuziasmantă!”, este anunțul transmis de Academia de Fotbal „Dănuț Sabou”.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate