Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CONCURS – Ce studii și experiență trebuie să aibă directorul CS Minaur

Publicat cu

pe

Consiliul Local Baia Mare a anunțat oficial procedura și criteriile de organizare a concursului pentru numirea directorului Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Concursul va consta în următoarele etape:
a) Selecția dosarelor de înscriere;
b) Proba scrisă;
c) Interviul.
Proba scrisă va consta în redactarea unei lucrări cu subiecte stabilite pe baza bibliografiei și tematicii de concurs. Candidații sunt admiși la această probă dacă obțin minimum 70 de puncte din 100.
În cadrul probei de interviu, candidații vor susține un proiect de management elaborat pentru clubul sportiv și se vor testa abilitățile, aptitudinile și motivația acestora. Punctajul interviului va fi compus din 60% conținutul și prezentarea proiectului de management și 40 % răspunsurile formulate la întrebările comisiei. Candidații sunt admiși la această probă, dacă obțin minimum 70 de puncte din 100.
Punctajul final se stabilește ca medie a punctajelor obținute la cele două probe.

Studii și experiență

a) studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în una din ramurile de știință: Profil sportiv, Științe juridice sau Științe economice;
b) minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor sau într-o activitate sportivă.
c) minim 3 ani vechime în funcții de conducere.

Obiective și indicatori de performanță

Candidatul care a obținut cel mai mare punctaj la concurs este numit în funcția de Director al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, prin dispoziție a Primarului Municipiului Baia Mare. Cu aceeași dată, se încheie un contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată între Primarul Municipiului Baia Mare și candidatul declarat admis.
Contractul individual de muncă va cuprinde obiectivele individuale, indicatorii de performanță și criteriile de evaluare a directorului, pentru primul an de activitate.
Anual, în termen de 30 de zile de la depunerea situațiilor financiare anuale, Primarul Municipiului Baia Mare sau o altă persoană dintr-o funcție imediat inferioară, căreia acesta i-a delegat competența, va efectua evaluarea performanțelor profesionale ale directorului, pentru anul anterior, în conformitate cu prevederile H.G.R. nr. 1336/2022.
În cazul obținerii calificativelor „satisfăcătorˮ, „bineˮ sau „foarte bineˮ, se va încheia un act adițional la contractul de muncă, prin care se vor stabili obiectivele, indicatorii de performanță și criteriile de evaluare ale directorului, pentru anul curent.
În cazul obținerii calificativului „nesatisfăcătorˮ, directorul va fi eliberat din funcție ca necorespunzător profesional, conform articolului 61 litera d) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii.

Actualitate

YHP Logo