Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CONCURSUL „SCĂRI” – Doi pompieri maramureșeni, pe treapta a treia a podiumului

Publicat cu

pe

Ieri, 1 septembrie, s-a desfășurat ediția a IX-a a concursului internațional “Scări”, la Palatul Administrativ din municipiul Satu Mare, concurs dedicat sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România.

Competiția a constat în urcarea până la etajul 10 al unei clădiri, pe scările interioare, individual sau o echipă formată din 2 servanți, echipați pentru intervenție și cu diferite accesorii.
Proba de concurs s-a desfășurat pe trei grupe de vârstă, atât la individual cât și pe echipe, după cum urmează: -30 de ani, 30-40 de ani și +40 de ani.

Din cadrul ISU Maramureș au participat la această competiție: plt. adj. Jureschi Lucian, plt. adj. Bâtea Călin Ilie, plt. Samoilă Claudiu, soldat Nicoară, Ioan soldat Rad Iulian și soldat Nicoară Daniel. Soldații Rad Iulian și Nicoară Daniel au obținut un loc pe podium, locul III, în proba pe echipe, la categoria de vârstă sub 30 de ani.

La startul competiției s-au aliniat 15 loturi de la nivel național, ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Arad, Caraș-Severin, București-Ilfov, Constanța, Tulcea, Alba, Sibiu, Suceava, Botoșani și Timișoara.

 

Actualitate

YHP Logo