Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Conducere nouă la Școala „Dimitrie Cantemir” Baia Mare

Publicat cu

pe

Schimbări la nivel de conducere în instituțiile de învățământ din Baia Mare. Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că începând cu data de ieri, 2 septembrie, în baza deciziei ISJ Maramureș, noul director al Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Cantemir” este prof. Diana Indr.

Profesorul Florin Șter va ocupa funcția de director adjunct. De altfel inspectorul școlar general al ISJ Maramureș, Mihai Pop, atrăgea atenția chiar zilele trecute cu privire la spațiile școlare de la această unitate de învățământ, lăsând să se înțeleagă că dacă nu se rezolvă repede vor exista probleme mult mai mari decât cele care sunt acum.

Din ce știm noi fostul director a dat în judecată Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, iar până la lămurirea situației e nevoie de forțe proaspete. Cert este că actualul director ne-a declarat că la această școală actul educațional nu va avea de suferit, că școala țintește și mai sus când vine vorba despre rezultatele școlare ale elevilor și că se dorește tot ce e mai bun pentru elevii acestei școli din municipiu.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Știri din Maramureș 4 septembrie 2024 - cotosra.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo