Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CONFERINȚĂ – 25 de ani de la înființarea Filialei Baia Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș”

Publicat cu

pe

Se împlinesc 25 de ani de la înființarea Filialei Baia Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad. Cu această ocazie, în Baia Mare se desfășoară ediția a III-a a conferinței științifice internaționale „Economie – Istorie – Societate”.

Conferinței se desfășoară sub egida Academiei Române și include lucrări prezentate de profesori universitari din România, Portugalia, Italia, Ucraina, Slovacia și Ungaria.

„Împlinirea unui sfert de veac de la înființarea secției din Baia Mare a Universității Vasile Goldiș constituie un prilej de mândrie și de prețuire pentru toți cei care au contribuit la edificare a unei adevărate citadele a învățământului academic în Baia Mare”, a declarat directorul Filialei Baia Mare, lector univ. dr. Ioan Liviu Tăut.

”Mă bucur să mă aflu din nou în Baia Mare, un oraș care pentru noi are o semnificație aparte având în vedere aniversarea pe care o avem astăzi. 25 de ani de muncă și 25 de ani dedicați educației. Pentru noi este o sărbătoare academică”, a spus rectorul Universității Vasile Goldiș, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci.

La evenimentul de deschidere a Conferinței au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale și județene.

Actualitate

YHP Logo