Connect with us

ACTUALITATE

CONSECINȚĂ – Băimăreanul prins la volan beat și fără permis, arestat pentru 30 de zile

Publicat cu

pe

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 50 de ani, din municipiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Astăzi, bărbatul a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă.

În fapt, la data de 10 iunie, în jurul orei 19.00, echipajul de poliție l-a oprit pe acesta pentru verificări, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

„În baza aspectelor constatate, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, fiind condus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de azi, 12 iunie, polițiștii l-au prezentat pe bărbat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate