Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CONSTANTIN DIN (președ. FRH) – „Vreau ca din handbalul românesc să dispară corupția”

Publicat cu

pe

Președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a acordat un interviu site-ului apsmedia.ro, în care vorbește despre realizările și planurile sale.

„Marea mea realizare, și cu care mă mândresc, este reînființarea campionatului național de tineret”

Dumitru Graur: Domnule președinte, au trecut deja șase luni de la alegerea dvs. în fruntea federației de handbal. Spuneți-mi pentru început cum ați găsit federația în prima zi?
Constantin Din: Au trecut într-adevăr șase luni de la Adunarea Generală de alegeri, dar n-au trecut decât două luni de când am intrat efectiv în funcție cu drepturi depline și cu drept de semnătură. În schimb am început activitatea după doar 3-4 zile și în perioada asta n-am făcut decât să analizez, să observ și să ordonez foarte puțin, am lăsat lucrurile să se desfășoare fără să intervin prea mult. Practic n-am făcut decât să văd cum își desfășoară activitatea aparatul federației. Cu toate că am avut foarte multe sugestii, cum că ar trebuie să schimb echipa integral, eu n-am abordat această strategie, am vrut să văd cum merg lucrurile, sunt oameni din handbal, nu sunt oamenii fostului președinte sau ai mei, eu am considerat că e bine să avem o continuitate. Cu oameni care-și doresc să facă parte din echipa nouă, dar în primul rând oameni care iubesc handbalul. Fără pasiune e greu să obținem rezultate bune. Și au trecut lunile destul de repede. Unii au abandonat, fără să le cer eu asta, între care și secretarul general Cristina Vărzaru, cu care sunt însă acum în cele mai bune relații. Pe fostul președinte l-am felicitat de asemenea pentru băiatul său, Călin, care nu numai că este un jucător de mare perspectivă, component al echipei naționale, dar este în primul rând un tânăr foarte bine educat și am ținut să-l felicit pentru asta.

interviul integral poate fi citit pe apsmedia.ro

Actualitate

YHP Logo