Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CONTRACT SEMNAT – CS Minaur a transferat un jucător de națională pentru a-l înlocui pe Căbuț din sezonul următor

Publicat cu

pe

Clubul Minaur s-a mișcat rapid pentru a suplini plecarea lui Călin Căbuț la CSM Constanța din sezonul viitor. Gruparea băimăreană a anunțat azi că a semnat un contract pe trei ani cu internaționalul Gabriel Cumpănici (CSM Vaslui), jucător care a mai fost dorit în această perioadă și de alte echipe.

„Gabriel Ștefan Cumpănici are 24 de ani (12 octombrie 1998), s-a născut la Vaslui și joacă handbal pe postul de centru sau de inter stânga. Este un jucător cu un gabarit impresionant (1.98 m înălțime și 102 kg). A debutat la CSM Vaslui în sezonul 2017-2018, iar de atunci, timp ce șase sezoane a evoluat doar pentru această echipă. Până la debutul în echipa de seniori a jucat pentru LPS Vaslui.

A debutat în echipa națională de seniori a României cu ocazia meciului amical pe care “tricolorii” l-au susținut cu Georgia, în care a reușit să înscrie două goluri. Partida (scor 37-25) a avut loc în luna noiembrie a anului 2021. Gabriel a adunat 6 meciuri pentru echipa națională și a marcat de 14 ori.

În acest sezon de Liga Zimbrilor, Cumpănici a marcat 67 de goluri pentru echipa din Vaslui, fiind al doilea marcator al echipei sale după Florin Acatrinei. El joacă pentru echipa moldoveană cu numărul 10”, scrie minaur.ro.

 

Actualitate

YHP Logo