Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CONTRACT SEMNAT – Rețea de gaz în comuna Coroieni

Publicat cu

pe

Președintele Consilului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat astăzi contractul de execuție pentru introducerea rețelei de gaz în comuna Coroieni.

Urmează organizarea șantierului și startul lucrărilor mult așteptate. Investiția se ridică la 4,5 milioane de euro și înseamnă 32 de kilometri de rețea de gaz pentru cinci sate, peste 1300 de branșamente în Coroieni, Vălenii Lăpușului, Drăghia, Baba și Dealu Mare.

„Comuna Coroieni trece la un nou nivel de confort și de dezvoltare, deoarece gazul este extrem de important pentru orice comunitate locală. Îl felicit pe primarul Ropan Gavril și pentru această investiție și mă bucur că l-am putut ajuta. Obligația mea ca președinte al Consiliului Județean, și președintele unuia dintre principalele partide politice, este să mă asigur că primarii au tot sprijinul necesar pentru a putea derula proiectele esențiale pentru comunitate. Din perspectivă administrativă m-am asigurat, încă de la începutul mandatului meu, de premisele dezvoltării Țării Lăpușului, a județului Maramureș”, transmite Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Actualitate

YHP Logo