Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CONTROL ÎN TRAFIC – Peste 500 l de detergent susceptibil a fi contrafăcut ridicat de polițiștii maramureșeni

Publicat cu

pe

O acțiune organizată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Maramureș a condus la confiscarea a peste 500l de detergent susceptibil a fi contrafăcut și la întocmirea unui dosar penal privind activitatea infracțională constatată.

Acțiunea a avut loc ieri, 25 septembrie 2024, în orașul Seini. Scopul vizat a fost combaterea comerțului ilegal cu produse contrafăcute și prevenirea evaziunii fiscale.

„În cadrul activităților desfășurate a fost identificată, în trafic, o persoană care transporta la momentul controlului 90 de recipiente cu detergent lichid, susceptibil a fi contrafăcut. Întreaga cantitate, respectiv 520 l, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de depunere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Actualitate

YHP Logo