Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

COREEA DE NORD – O nouă apariție publică a fiicei „respectate” a lui Kim Jong Un

Publicat cu

pe

Miercuri seara a avut loc la Phenian o paradă militară în onoarea celei de-a 75-a aniversări a armatei nord-coreene. O coloană impresionantă de rachete balistice intercontinentale gigantice a trecut prin Piața Kim Il Sung.

Liderul Kim Jong-un a vrut în mod clar să arate mai mult decât armele sale.Când în timpul paradei liderul Coreei de Nord și-a luat locul obișnuit pe podium, o fată îmbrăcată în negru și-a făcut apariția brusc lângă el. Este vorba de Kim Joo Ae, copilul mijlociu al șefului statului, care ar putea avea acum aproximativ zece ani.Aceasta este a cincea oară când este arătată lumii, toate aceste apariții având loc în ultimele trei luni.

În acest scurt timp, imaginea fetei s-a schimbat semnificativ. Atat de mult incat acum pare din ce in ce mai probabil ca ea sa fie cea care îl va inlocui pe liderul Coreei de Nord.

Cu fiecare nouă apariție, tânăra Kim Joo-Ae părea din ce în ce mai încrezătoare.În seara de marți înainte de paradă, ea și tatăl ei au participat la un banchet în onoarea comandamentului armatei.

De data aceasta era îmbrăcată într-un costum negru formal și o bluză albă, iar părul ei era frumos pieptănat pe spate.

Pentru majoritatea observatorilor politicii nord-coreene, aceste fotografii au făcut o impresie puternică. În fiecare imagine, ea se află chiar în centrul compoziției, între mama și tatăl ei, iar ofițeri de rang înalt stau în jur, precizează ziare.com.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate