Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CRATERUL DE LA SLĂNIC – Încă un bloc de locuințe va fi evacuat

Publicat cu

pe

Autorităţile din judeţul Prahova au decis evacuarea a  încă unui bloc de locuinţe din oraşul Slănic, unde craterul care a apărut pe strada 23 August s-a mărit.

„Astfel, 16 persoane au fost ”rugate” acum să îşi părăsească locuinţele, după ce în groapa apărută în stradă s-a scufundat, pe verticală, un stâlp. Prefectul judeţului, Emil Drăgănescu, a declarat că decizia trebuie supusă aprobării Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”, scrie news.ro.

„Urmare a situației actuale regăsite la nivelul localității Slănic, coroborat cu ultimele decizii adoptate în urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a dispus extinderea perimetrului de siguranță prin evacuarea comunităților din proximitatea zonei afectate.
În acest sens, prin grija Instituției Prefectului și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, acțiunea de evacuare a populației, în scopul eliminării oricărui pericol în ceea ce privește siguranța acestora se va realiza în cel mai scurt timp”, precizează reprezentanții Instituției Prefectului Prahova.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate