Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CS MINAUR – Echipa are ca obiectiv locurile 1-4. Ce spune antrenorul Alexandru Sabou

Publicat cu

pe

Echipa de handbal masculin CS Minaur s-a reunit după vacanța de vară și are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-4 în noul sezon al Ligii Zimbrilor.

„Este un obiectiv realizabil, chiar dacă și echipele aflate în zona noastră sezonul trecut s-au întărit. Dar noi suntem Minaur Baia Mare. Nu poți pune alt obiectiv decât unul din cele de sus. Doar așa putem și așa trebuie. Nu-s obiective de neatins, sunt unele reale. Noi am dovedit prin forța grupului, deși jucătorii noștri nu sunt catalogați printre primii din țară pe posturile lor, cu mici excepții. Forța grupului contează mai mult decât a avea în lot golgheterul sau cel mai bun jucător din țară. Obiectivul meu e să construiesc o echipă puternică, să fie o familie unită. Am învățat fiind jucător la Minaur cât de important este să fii unit în momentele grele. Cu siguranță vor fi și momente grele, vom suferi ca echipă, dar mă bazez pe forța grupului, a declarat antrenorul Alexandru Sabou”, pentru minaur.ro.

Până în acest moment, suedezul Marcus Dahlin (inter dreapta, Ribe-Esbjerg HH, Danemarca) și Sergiu Makaria (extremă stânga, Universitatea Cluj) sunt singurii jucători transferați de clubul băimărean înaintea startului noului sezon. Campania de transferări a clubului Minaur nu s-a încheiat însă și nu este exclus să mai vină un jucător. Echipa este deficitară în acest moment pe postul de pivot.

„Există speranțe. Încercăm. Nu-i ușor. Toată lumea se străduiește, pentru că e o perioadă mai grea. Căutăm și sperăm să găsim mereu oamenii care ne pot ajuta. Marcus Dahlin și Sergiu Makaria au semnat și sunt ai noștri. Sunt 21 de jucători la antrenament, mai e și Lucas Sabou, care e la lotul național de tineret. A stat pe margine și a făcut pregătire separată Tomas Cip, care a suferit o operație de menisc. Sîncu mai are două luni de recuperare după operația de ligamente”, a mai adăugat antrenorul Alexandru Sabou.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo