Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CU AJUTORUL LUI MKS LUBIN – Fetele de la Minaur se califică nesperat în sferturile EHF European League!

Publicat cu

pe

Răsturnare incredibilă de situație în Grupa B din EHF European Legue, la finalul ultimului meci jucat azi. După înfrângerea severă înregistrată ieri de CS Minaur pe teren propriu cu SG BBM Bietigheim (20-28), calificarea băimărencelor în sferturile de finală ale competiției părea compromisă, înaintea partidei de azi dintre Les Neputunes de Nates și MKS Zaglebie Lubin.

Franțuzoaicele aveau nevoie de un singur punct pentru a merge mai departe, dar au pierdut surprinzător (27-28) în fața echipei din Polonia, pe care o învinseseră în deplasare cu 27-26.

Astfel, CS Minaur termină grupa B pe locul secund, cu 5 puncte, și se califică în sferturile de finală ale competiției, alături de SG BBM Bietigheim (Germania), formația care a încheiat grupa pe primul loc, cu maximum de puncte (12).

CS Minaur va juca în sferturi cu Sola HK (Norvegia), pe 26 martie (acasă) și 2 aprilie (în Norvegia). Va fi o reîntâlnire cu soții Stefan Stegavik (antrenor) și Camilla Herrem (jucătoare), forte apreciați de fanii băimăreni pe vremea când au jucat pentru HCM Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate