Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

CU CAP – Materialele lui Charlie Ottley vor promova România la postul de televiziune BBC

Publicat cu

pe

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului va promova destinația turistică România, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, pe postul de televiziune BBC. Campania este realizată în colaborare cu producătorul și realizatorul Charlie Ottley și are ca scop amplificarea vizibilității și creșterea notorietății României ca destinație turistică în Europa, cu un accent special pe Marea Britanie.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley e cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”. Astfel au fost realizate opt clipuri de prezentare, patru cu o durată de un minut care surprind peisaje românești în fiecare anotimp, iar celelalte de câte 30 de secunde, evidențiind patru forme de turism specifice României – cultural, ecoturism, city break și natură.

Videoclipurile vor fi difuzate în cadrul emisiunilor BBC, pe întreaga durată a zilei, timp de o lună, începând cu data de 15 octombrie. De asemenea, cele opt materiale, precum și videoclipul bonus realizat de Charlie Ottley vor fi folosite pentru promovarea României la târgul internațional de turism WTM Londra, care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie 2023, precum și în cadrul altor participări la manifestări expoziționale și acțiuni de marketing.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate